19 octombrie 2021, 5:56

Tratament anti-Covid de la GlaxoSmithKline. Numărul deceselor este redus cu 85%

GlaxoSmithKline (Gsk) și Vir Biotechnology au anunțat că tratamentul lor cu anticorpi pentru COVID-19 a arătat într-un studiu avansat o reducere semnificativă a spitalizărilor și deceselor în rândul persoanelor vulnerabile în fața coronavirusului.

Companiile au anunțat joi că vor cere autorizarea de urgență a tratamentului în Statele Unite imediat după ce studiul avansat va fi finalizat, menționând că decizia a fost luată la recomandarea unei comisii independente de monitorizare.

Tratamentul, VIR-7831, a redus numărul de pacienți spitalizați sau care și-au pierdut viața din cauza COVID-19 cu 85% comparativ cu grupul de test, au precizat cele două companii.

Studiul s-a axat pe tratarea timpurie a persoanelor care nu au fost spitalizate imediat după ce au contractat coronavirusul dar care se aflau în grupurile de risc în fața COVID-19, potrivit celor două companii care efectuează mai multe cercetări cu acest anticorp monoclonal.

Companiile  au anunțat de asemenea că datele arată că tratamentul este activ și împotriva variantelor depistate în Marea Britanie, Africa de Sud și Brazilia, scrie Bloomberg.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.