6 iunie 2020, 13:09

Cea mai bună metodă pentru a scăpa de firele albe

Specialiștii au descoperit un tratament revoluționar pentru a scăpa de firele albe cu ajutorul frunzelor de salvie. Dincolo de proprietăţile extraordinare ale salviei, printre care se numără calmarea gâtului iritat, reducerea inflamaţiei, alungarea depresiei şi întărirea gingiilor, salvia este un ingredient aromat ideal pentru diverse preparate, dar şi un aliat de bază pentru frumuseţe.

Încă din cele mai vechi timpuri, salvia era folosită ca modalitate de a combate calviţia, a stimula creşterea părului și chiar o metodă excelentă de a nuanța părul brunet.

Dacă vrei ca firele albe să nu mai fie atât de evidente, trebuie doar să folosești un balsam de par din salvie cu oţet de mere. Acesta din urmă ajută la restaurarea echilibrului pH-ului și elimină depunerile de la nivelul scalpului.

sursa: rd.com

Ai nevoie de: 

  • 1/4 ceaşcă oţet de mere
  • 1 mână de frunze proaspete de salvie / 2 linguri de salvie uscată
  • 2 ceşti de apă
  • un ibric
  • un bol
  • un recipient în care să păstrezi soluţia

Preparare

Rupe frunzele de salvie pentru a ajuta la eliberarea uleiurilor naturale. Fierbe apa şi varsă peste frunze, într-un bol. Lasă la infuzat 15-20 de minute. Apa va căpăta o nuanță de verde. Scurge lichidul obţinut şi, după ce s-a răcit, adaugă oţetul de mere, amestecând uşor.

Modalitate de folosire

Clăteşte părul după ce ai folosit șamponul obişnuit. Pentru rezultate mai bune, clăteşte părul deasupra unui recipient în care laşi să se scurgă lichidul şi aplică din nou pe păr de câteva ori, după care şterge părul cu un prosop. Mirosul de oțet se va estompa pe măsură ce părul se usucă în mod natural.

Secretul este să foloseşti acest amestec de fiecare dată când te speli pe cap, conform feminis.ro. Nu numai că firele albe se vor închide la culoare în timp, dar părul tău va căpăta o strălucire mult mai sănătoasă.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.