8 iunie 2022, 19:26

Trei filme de Crăciun, la DIVA

Dacă nici tu nu crezi că este prea devreme, îți propunem trei filme de Crăciun, la DIVA.

Premierele romantice sunt anunțate pentru marțea și vinerea de la 20:00 și duminica de la 16:00, așa că este cazul să vedem ce vom gusta în săptămâna 23 – 28 noiembrie.

Marți, 23 noiembrie – 20.00 Crăciun la Glenbrooke (A Glenbrooke Christmas, 2020). Dorind să fie acceptată pentru ea însăși și nu doar pentru averea ei, moștenitoarea Jessica (Autumn Reeser) se îndreaptă spre micul oraș Glenbrooke, unde descoperă bucuriile unui Crăciun simplu, o comunitate și poate chiar iubire în brațele lui Kyle (Antonio Cupo).Autumn Reeser și Antonio Cupo au jucat împreună în 4 filme.

Vineri, 26 noiembrie – 20.00, Bună dimineața, Crăciun! (Good Morning Christmas! 2020). Melissa (Alison Sweeney, „Christmas at Holly Lodge”) și Brian (Marc Blucas, „Holiday for Heroes”) sunt un cuplu de prezentatori trimiși să transmităîn direct dintr-un orășel de Crăciun. Perechea pretinde că se înțelegedoar de dragul publicului, dar în spatele camerelor relația dintre ei este foarte dificilă. Cei doi ajung blocați într-un complot care îi constrânge să „se îndrăgostească”, dar oare vor realiza de ce există permanent o tensiune între ei?

Duminica, 28 noiembrie – 16.00,  Scrisoarea de Crăciun (Christmas Love Letter, 2019). Amalie Hess (Ashley Newbrough) este o jurnalistă, care scrie o rubrică de sfaturi în relații și primește o scrisoare anonimă de dragoste într-o felicitare de Crăciun. Extrem de curioasă și în goana după un nou subiect, ea se întoarce în orașul natal să dezlege misterul expeditorului, iar în investigațiile ei va descoperi și un nou sentiment.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol