19 mai 2022, 23:48

Trei filme romantice la DIVA

Iarna poate fi un anotimp fierbinte dacă e presărată cu priviri drăgăstoaseși cuvinte romantice, inspirate depremierele romantice de la DIVA.

Filmele în premieră debutează duminică, 9 ianuarie, de la 16:00.

Pe 9 ianuarie este difuzat filmul Steaua inimii mele (Taking a Shot at Love, 2021). Cum poate ajuta o fostă profesoară de balet un jucător de hochei care trebuie să se recupereze după o accidentare?

Jena (Alexa PenaVega) încearcă să îl ajute peatrăgătorul Ryan (Luke Macfarlane) să își recupereze mobilitatea gleznei cu ajutorul mișcărilor de balet, în schimb, el o învață cum să se recupereze după o inimă frântă. Oare cum va decurge relația lor când el se va întoarce la echipa sa?

16 ianuarie aduce la DIVA premiera filmului Excursia de lux (A Winter Getaway, 2021). Joe (Brooks Darnell) este un bărbat obișnuit, care primește cadou o excursie de lux. Courtney Evans (Nazneen Contractor) face parte din personalul care îl însoțește pe acesta în excursie și pare că îl apreciază sincer. Oare sentimentele ei se vor schimba când va afla că Joe nu este un milionar?

23 ianuarie Sărut de zăpadă(Snowkissed, 2021). Kate (Jen Lilley) este o jurnalistă care nu îndrăgește călătoriile, dartrebuie să îi ia un interviului Noah (Chris McNally), unui chipeș proprietar de pensiune și sfârșește prin a-l ghida în noua lui carieră de ghid turistic.Cine pe cine va ghida și în iubire, rămâne de văzut.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol