31 martie 2020, 5:21

Trei medalii pentru România în cadrul Campionatului Mondial Microsoft Office 

Doi elevi români au reușit o să câștige medalii de aur la Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist 2019, iar un alt coleg de al acestoa a câștigat medalia de bronz, după cum informează Microsoft România, potrivit Libertatea.

Locul întâi modial, la categoria, „Word 2016” , a fost câștigat de elevul Adrian Boier, de la Liceul de Informatică Tiberiu Popoviciu din Cluj-Napoca, iar la categoria „Excel 2016”, locul 1 mondial a fost adjudecat de Mihaela Florea de la Colegiul Naţional Gh. M. Murgoci din Brăila. Totodată, medalia de bronz a fost câștigată de elevul Adrian Muntean de la Liceul de Informatică Tiberiu Popoviciu din Cluj-Napoca a obţinut locul 3 mondial la categoria „PowerPoint 2016”.

În finala competiției Microsoft s-au calificat 155 de tineri din 52 de ţări. De asemenea, de-a lungul concursului au fost înscriși 880.000 de candidaţi, din 123 de ţări. Cei trei elevi care au reprezentat România s-au calificat în finala mondială, în urma câștigării competiției naționale, care a avut loc în data de 10 mai 2019, la sediul Microsoft România din Bucureşti.

Managerul general al Microsoft România, Violeta Luca, ținut să îi felicite pe elevi: Ne bucurăm să vedem că efortul depus de cei trei liceeni care au reprezentat România la Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist, la New York, vine cu rezultate pe măsură. Vreau să îi felicit pentru premiile deosebite obţinute şi sunt sigură că acest succes reprezintă doar începutul unor cariere de excepţie, a spus Violeta Luca, potrivit Libertatea.

Sursă Foto: rador.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.