19 septembrie 2020, 9:17

Trei românce se alătură instituţiei care decernează premiile Oscar

Trei românce au fost invitate să participe la Academia de film americană (AMPAS), instituţia care decernează premiile Oscar.

Monica Lăzurean-Gorgan, Bianca Oana şi Mihaela Orzea au fost invitate să se alăture membrilor cu drept de vot ai Academiei de film americane

Monica Lăzurean-Gorgan este invitată la categoria „documentar” pentru producţiile „Doar o răsuflare”/”A Mere Breath” şi „Chuck Norris vs. Communism”, Bianca Oana, invitată la categoria „documentar” pentru producţiile „Colectiv” şi „Stingeţi becurile”/”Turn off the Lights” şi Mihaela Orzea la categoria „efecte vizuale” pentru producţiile hollywoodiene „Ant-Man and the Wasp” şi „The Huntsman: Winter’s War”, transmite agerpres.ro.

AMPAS a publicat lista cu cei 819 noi membri invitaţi să i se alăture în acest an, din care fac parte 45% femei şi 36% reprezentanţi ai minorităţilor etnice. Câștigătorii premiilor Oscar sunt desemnați doar de membrii AMPAS.

Organizația pentru a-şi atinge obiectivele și-a triplat numărul membrilor străini, iar numărul de membri a ajuns de la aproximativ 6.000 în urmă cu câţiva ani la aproape 10.000 în prezent.

sursa foto: telanganatoday.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.