20 mai 2022, 0:23

Trenurile Zăpezii. Încep reducerile la transportul feroviar spre munte

Reduceri atractive la trenurile InterRegio CFR Călători.

În perioada 10 ianuarie – 28 februarie 2022 sunt reduceri tarifare atractive de 25% prin oferta „Trenurile Zăpezii”. Astfel, iubitorii sporturilor de iarnă, şi nu numai, pot profita de trenurile care circulă spre şi dinspre cele mai căutate staţiuni montane pentru schi.

Reducere de 25% din tariful de transport, de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare/destinaţie una dintre staţiile de cale ferată: Sinaia, Buşteni, Azuga, Predeal, Braşov, transmite agepres.ro.

‘Trenurile Zăpezii’ reprezintă o alternativă rapidă şi verde la aglomeraţia din trafic în special pe Valea Prahovei, datorită duratei scurte a călătoriei cu trenurile InterRegio CFR Călători din Capitală.

Tariful de rezervare a locului (de 3,90 lei/loc) se plăteşte integral. De exemplu, preţul biletului cu această ofertă pe ruta Bucureşti – Predeal este de 30,6 lei, cu 8,9 lei mai puţin faţă de preţul întreg, pentru ruta Constanţa – Braşov preţul biletului este de 60,45 lei, cu 18,85 lei mai puţin faţă de preţul întreg, iar pentru ruta Bucureşti Nord -Vatra Dornei preţul biletului este de 76,65 lei, cu 24,25 lei mai puţin faţă de tariful întreg„, spune CFR Călători.

sursa foto: oradeaindirect.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol