21 septembrie 2020, 6:37

Tricolorul românesc, văzut în toată lumea. Ce clădiri au fost luminate în drapelul României

Cu ocazia Zilei Naționale a României, tricolorul românesc a fost luminat pe cea mai înaltă clădire din lume, Bruj Khalifa, în cea mai cunoscută piață din lume, Times Square, dar și la Ankara (Turcia) și Dublin (Irlanda).

Clădirea Burj Khalifa, înaltă de 828 m, este un simbol pentru Dubai și Emiratele Arabe Unite, fiind considerată una dintre minunile ingineriei moderne. Burj Khalifa a fost colorată, duminică seara, în culorile drapelului României: albastru, galben și roșu.

sursa foto: news.ro

Pe Times Square din New York a fost afișat steagul României pe ecranele de dimensiuni impresionante sub forma unei reclame pentru apă minerală.

România promovată pe celebrele ecrane din Times Square, New York de Ziua Națională. Drapelul național, munții Carpați și dulcele grai românesc se văd astăzi pe celebrele ecrane din Times Square, New York. Mulțumim României și românilor de pretutindeni”, este mesajul care a însoțit imaginile publicate pe pagina de Facebook Aqua Carpatica, conform libertatea.ro.

sursa foto: Facebook

Turnul Atakule din Ankara, Turcia, a fost iluminat în roşu, galben şi albastru, susține news.ro.

sursa foto: news.ro

În Irlanda, Centrul de Conferinţe din Dublin a fost luminat, datorită demersurilor susținute de către Ambasada României în Irlanda, în culorile tricolorului românesc.

sursa foto: antena3.ro

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite ale Americii, a transmis un mesaj de felicitare preşedintelui Klaus Iohannis: ”În numele poporului american, vă felicit pe dumneavoastră şi poporul român cu ocazia celei de-a 101 aniversări a Zilei Naţionale a României pe 1 Decembrie”, arată europafm.ro.

sursa foto: news.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.