CITIRE

Trucuri bizare de make up care îți vor simplifica ...

Trucuri bizare de make up care îți vor simplifica viața

Make-up artiștii recurg la toate metodele pentru a realiza un look desăvârșit, inedit și revoluționar. Pe langă talentul și pasiunea, aceștia apelează la mici trucuri care îi apropie de perfecțiune.

Iată care sunt cele mai ciudate trucuri de machiaj pe care le poți încerca acasă!

1.Trasează linii perfecte de tuș cu ajutorul unor benzi de scotch.

sursa: ticataca.ro

Printre lucrurile care ne enervează cel mai tare se numără liniile de tuș strâmbe și inestetice. Cu o simplă bandă de scoth poți rezolva această problemă. Pentru ca înlăturarea benzii să nu îți provoace discomfort este indicat să o lipim mai întâi în palmă, iar mai apoi în zona ochilor unde dorim să trasăm linia. Încearcă cu încredere acest truc simplu și eficient!

2.Folosește un ruj roșu în loc de corector pentru a ascunde cearcănele închise la culoare.

sursa: ticataca.ro

Deși pare extrem de bizar să înlocuiești corectorul cu un ruj roșu, mulți make-up artiști recurg la această metodă, demonstrând utilitatea acesteia în tutorialele lor. Dacă nu reușești să ascunzi că ai dormit foarte puține ore, acest truc te va ajute cu siguranță! Poate fi folosit orice tip de ruj, doar să fie într-o nuanță de roșu și de preferat să fie mat. Este recomandat să fie aplicat  cu o pensulă pentru corector, iar după ce a fost blenduit foarte bine, trebuie aplicat un strat de corector. Pe lângă mascarea cearcănele inestetice, acest truc poate fi folosit pentru acoperirea oricărei porțiuni de piele mai închisă.

3.Tine sub control excesul de sebum

sursa: https://www.hollywoodreporter.com


Direcorul Artistic de la Revlon Global, Gucci Westman are întotdeauna în mână două sugative pentru a înlătura excesul de sebum. Pe lângă aceasta, mai are o metodă mai puțin obișnuită de a scăpa de aspectul de ten gras, pe care a dorit să o împărtășeacă cu noi. Aceasta a menționat că deși pare de necrezut, uneori, se dă cu deodorant pe degete, iar apoi tamponează zona T și sub ochi pentru a obține un ten mat.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.