12 august 2020, 12:02

Trump, gata să înceapă un război cu fumătorii! Ce fel de țigări vrea să interzică

Decizie dură luată de Președintele Statelor Unite, Donald Trump. Acesta a anunțat că Administraţia sa va interzice ţigările electronice cu arome, pe fondul îngrijorărilor tot mai mari legate de efectele nocive ale acestora asupra sănătăţii.

Anunţul a venit la scurt timp după ce autorităţile au anunţat că o şasea persoană a murit din cauza unei boli pulmonare provocate, cel mai probabil, de utilizarea ţigării electronice. Alţi 450 de americani s-au îmbolnăvit de plămâni tot aceeaşi cauză, relatează digi24.ro.

Donald Trump le-a declarat jurnaliştilor de la Casa Albă că este nevoie de măsuri „foarte, foarte puternice” în privinţa ţigărilor electronice, întrucât acestea reprezintă un pericol pentru „copiii nevinovaţi”, transmite mediafax.ro.

Un număr din ce în ce mai mare de membri ai Congresului fac presiuni asupra Administraţiei Trump pentru ca aceasta să limiteze extinderea acestei industrii. Potrivit unor oficiali, un ulei care conţine vitamina E este cel care provoacă, cel mai probabil, îmbolnăvirile.

sursa foto: Atnews.org


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.