15 noiembrie 2022, 22:25

Trupa Minunații lui Verdini prezintă spectacolul „Baloane de săpun” la Bușteni, Brașov și București

Minunații lui Verdini sunt pregătiți de spectacol și abia așteaptă să cunoască pitici curioși și dornici de distracție, alături de adulți cu suflet de copil!

„Baloane de săpun” este un spectacol plin de magie și muzică originală, la care publicul îi va întâlni pe  binecunoscutul Magician Verdini și pe simpaticele personaje Titi Coloriti, Rita Colorita, Dori Colori și DJ BumBa.

Îi puteți cunoaște pe Minunați la:

Bușteni: duminică, 22 mai, ora 11:00, Centrul Cultural Aurel Stroe

Brașov: duminică, 29 mai, ora 11:00, Centrul Cultural Reduta

București: sâmbătă, 4 iunie, ora 11:00, Sala Dalles

Show-ul „Baloane de săpun” este presărat cu momente de magie susținute de talentatul Magician Verdini și este construit pornind de la muzica originală compusă de artistul și producătorul Robert Toma. Scenariul este inspirat din experiențele personale ale echipei, iar versurile sunt rezultatul imaginației celor două minți creative din echipă: Verdini și Robert. Fiecare piesă aduce copiii mai aproape de părinți, nepoții mai aproape de bunici, iar distracția este garantată pentru toată familia. Pe ordinea de zi: energie, culoare, ritm, distracție și o experiență pe care publicul va dori să o repete la nesfârșit!

Copilărie

„Pe noi, baloanele de săpun ne duc cu gândul la copilărie, la puritate, la tot ce e mai frumos în lumea asta. În fiecare dintre noi există un copil și tot ce trebuie să faci pentru a-l scoate la suprafață este să te lași purtat de val, să te încarci cu energia celor din jur și să te bucuri de lucrurile mărunte. Sunt cele mai importante! Veți vedea că spectacolul nostru Baloane de săpun vă trimite direct înapoi în copilărie, iar cei mici se vor îndrăgosti iremediabil de Minunații lui Verdini, personajele principale ale show-ului!”, spune Magicianul Verdini.

Verdini este un om de spectacol prin excelență și un  magician cu experiența miilor de apariții în ultimii 17 ani. Numele de scenă derivă din dragostea pentru culoarea verde, o simbolistică care se regăsește în toate aspectele spectacolelor și care exprimă cel mai bine optimismul pe care îl aduce magia. Prin proiectul Minunații lui Verdini își dorește, alături de echipa lui, să construiască cel mai mare proiect de entertainment educativ pentru copii și adulti, mai mare decât tot ce a existat vreodată în România.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol