2 decembrie 2020, 18:12

Turneul David Garrett, reprogramat. Ce facem cu biletele?

Turneul lui David Garrett, UNLIMITED LIVE, a fost reprogramat  pentru anul viitor.

Astfel, reprezentațiile care ar fi trebuit să se desfășoare anul acesta la București și Cluj-Napoca vor avea loc anul viitor. Sunt propuse datele de 26 octombrie 2021, la Sala Palatului și 29 octombrie 2021, la BT Arena.

Biletele pentru cele două concerte își păstrează valabilitatea, anunță organizatorii. Cele rămase disponibile pot fi achiziționate în continuare din rețeaua Eventim.ro.

Participanții la eveniment beneficiază în continuare de toate drepturile conferite de biletul de acces achiziționat. Participanții se supun regulamentului organizatorului, termenilor și condițiilor distribuitorului de bilete.

Turneul David Garrett. Vouchere cu valabilitate un an

Având în vedere evoluția situației epidemiologice internaționale, organizatorul evenimentului le asigură spectatorilor opțiunea de preschimbare a biletelor în vouchere, prin intermediul sistemului electronic de distribuție Eventim. Precum și de la casa de bilete a Sălii Palatului, în cazul persoanelor care și-au cumpărat bilete direct de la sala de spectacol.

Persoanele care dețin bilete pentru concertele artistului David Garrett, pot opta în termen de 30 de zile între păstrarea valabilității biletului sau pentru transformarea acestora în vouchere cu valoare, valabile până la data de 30 septembrie 2021.

Voucherele vor putea fi utilizate până la data de 30 septembrie 2021 la unul dintre evenimentele organizatorului.

Pentru emiterea voucherelor, persoanele interesate sunt rugate să transmită o solicitare scrisă. Se va specifica numărul de comandă sau numele evenimentului, pe adresa de email [email protected] În perioada 23 octombrie – 22 noiembrie 2020.

Persoanele care și-au procurat biletele de la casa de bilete a Sălii Palatului se vor adresa punctului de vânzare în vederea obținerii voucherului valoric.

După expirarea celor 30 de zile, biletele devin automat valabile pentru concertele reprogramate pe 26 octombrie 2021 la Sala Palatului din București și 29 octombrie 2021, la BT Arena Cluj-Napoca.

Istoria unei legende a muzicii pe care ar fi plictisit-o bătrânețea: Freddie Mercury


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.