CITIRE

Uber îți va arăta în avans prețul exact al curselo...

Uber îți va arăta în avans prețul exact al curselor

Uber introduce şi în România posibilitatea de a vedea tariful exact al curselor de la bun început, nu numai cel estimat, ca până acum.

Uber introduce şi pentru pasagerii din România “upfront pricing” , adică posibilitatea de a vedea tariful exact al curselor înainte de a chema o maşină. Până acum, utilizatorii puteau vedea doar o estimare a tarifului. Începând de miercuri, 14 februarie, aplicaţia Uber va arăta costul exact al unei curse înainte de a plasa o comandă, pentru mai multă claritate şi o experienţă mai bună a pasagerilor.

sursa: armstrongadvisorygroup.com

Odată introdusă destinaţia, tariful afişat de aplicaţie va arăta o sumă exactă, care va include: distanţa până la destinaţie, timpul estimat pe baza valorilor istorice de trafic, tarifarea dinamică și eventuale reduceri promoţionale. Atunci când intervine tarifarea dinamică, aplicaţia Uber va afişa suma exactă şi mesajul că tarifele sunt mărite ca urmare a cererii mari. Totodată, în momentul în care tariful dinamic depăşeşte de trei ori tariful de bază, utilizatorii vor fi notificaţi despre asta şi li se va cere confirmarea, potrivit hotnews.ro.

sursa: crainsnewyork.com

În situaţiile în care pasagerii modifică destinaţia, adaugă o oprire pe parcurs sau timpul petrecut în cursă e mai lung decât cel estimat, aplicaţia va actualiza corespunzător valoarea totală a cursei.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.