1 iunie 2020, 17:03

Uber lansează aplicația Uber Eats în România – serviciul de livrare a alimentelor la domiciliu

Compania americană de transport Uber va lansa în România Uber Eats, serviciul de livrare a mâncării de la restaurantele locale și caută deja un director general.

Uber a fost fondat în SUA în 2009 și a devenit activ în București în luna februarie a anului 2015. Apoi au extins serviciile în Cluj, Brașov și Timișoara în anul 2016.

Uber Eats este o platformă online de comandă și livrare a alimentelor, care leagă restaurantele și clienții înscriși în sistem și permite livrarea la domiciliu sau la birou prin intermediul șoferilor Uber. Comandarea se poate face pe site sau pe o aplicație mobilă. În prezent este disponibil în aproximativ 300 de orașe de pe toate continentele.

sursa: clevescene.com

În România, Uber Eats va concura cu aplicații similare de livrare, cum ar fi Foodpanda și Oliviera.

Conform profit.ro, Uber România a înregistrat în 2016 o cifră de afaceri de 4,52 milioane de lei, de la 1,53 milioane de lei în 2015, și un profit net de 155.816 lei, în creștere cu 181,6% față de anul precedent.

De asemenea, compania a anunțat că intenționează să introducă serviciul UberGreen pe piața locală, care oferă plimbări cu mașini electrice de 100%. În București, Uber oferă în prezent trei servicii, și anume: UberX, UberSelect și Uber Child Seat.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.