7 iunie 2020, 5:56

Uber se îmbunătățește! Cum se va schimba interacțiunea dintre șofer și client?

Noi funcții în aplicația UBER! Clienții vor fi taxați dacă șoferii vor aștepta mai mult de 2 minute. Aceștia iau în calcul extinderea companiei și în alte orașe.

Uber a anunțat că schimbă din această săptămână câteva reguli ale companiei, dar si modul de interacțiune dintre șofer și client. Una din modificările impuse vizează taxarea clienților dacă șoferii așteaptă mai mult de 2 minute de la ultima notificare. Șoferii parteneri nu vor mai fi afectați de ratingul scăzut care implică problemele tehnice ale aplicației.

UBER este o alternativă în plus când vine vorba de mobilitate, la ce soluţii oferă Bucureştiul, astăzi, ca un oraş mare. Este o variantă care convinge oamenii că nu au nevoie să folosească maşina personală în fiecare zi şi pot opta către alte soluţii de deplasare.” – transmite Nicoleta Schroeder, manager general al UBER România – într-un interviu realizat de capital.ro.

Apeși pe un buton și faci rost de o cursă.

În 2008 Travis Kalanick și Garrett Camp au avut dificultăți în găsirea unui taxi, așa că au avut o idee simplă: au înființat împreună compania UberCab. Iniţial serviciul a fost gândit că o formă de a pune în legătură utlizatorii care aveau nevoie de o maşină cu cei care erau deja într-o maşină şi se aflau prin zonă, relatează digi24.ro. În următorii ani Uber s-a extins, iar o idee simplă a devenit un succes imens deoarece aplicația operează în 58 de țări. De exemplu, dupa 2 ani de la înființare în România, aceasta a ocupat locul al doilea în Europa Centrală și de Est la numărul de utilizatori, fiind peste 250.000 persoane care au mers măcar odată cu o mașină Uber.

Pentru femeile şi bărbaţii care conduc cu Uber, aplicaţia noastră reprezintă o modalitate nouă şi flexibilă de a câştiga bani. Pentru oraşe, ajutăm la dezvoltarea economiilor locale, îmbunătăţim accesul la servicii de transport şi facem străzile mai sigure.” – spune uber.com

 

 

 


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.