21 februarie 2020, 13:19

UberGREEN a fost lansat oficial în București

Uber a lansat serviciul UberGREEN în București, în premieră pentru România, cu 20 de mașini electrice Renault ZOE Z.E. Astfel, Capitala se alătură astfel unui grup select de orașe precum Amsterdam (Olanda), Londra (UK), Paris (Franța), Lisabona (Portugalia) și Munchen (Germania) pe harta lumii în care este disponibil serviciul UberGREEN.

Alegerea unei mașini electrice Uber se va putea face din aplicație, atunci când utilizator caută mașină pentru a se deplasa. România este a doua piață pentru Uber în Europa Centrală și de Est și a cincea piață din UE.

„Sperăm să putem scala acest proiect până la finalul anului”, a declarat într-o conferință de presă Nicoleta Schroeder, General Manager al Uber pentru România, potrivit hotnews.ro

Sursa: Economica.net

Proprietarul mașinilor Renault Zoe Z.E. este compania eldrive (Bulgaria), iar de la această firmă 20 de șoferi parteneri Uber utilizează aceste automobile în sistem leasing și fac curse Uber cu ele. În acest moment prețul pentru o mașină UberGREEN este identic cu cel pentru UberSELECT (1,65 Lei/km), iar cursa minimă are un preț de 12 Lei.

„Am început să lucrăm la lansarea UberGREEN în România în Mai 2017. Atât de mult a durat să avem 20 de mașini. Cea mai mare surpriză a mea aceasta a fost: toată lumea vorbește despre ele, le vrei, dar nu sunt”, a mai spus Nicoleta Schroeder.

Până în 2020 Uber își dorește să lanseze în România și serviciul UberPOOL.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.