CITIRE

Ultimele premiere cinematografice ale lunii iunie....

Ultimele premiere cinematografice ale lunii iunie. Vezi ce filme urmează să ruleze

Dacă ai văzut toate filmele din cinema de luna aceasta și nu mai ai ce să vizualizezi, trebuie să mai aștepți doar câteva zile, pentru că luna iunie se încheie cu încă două premiere!

Având premiera în aceeași zi, 29 iunie, cele două filme promit calitate absolută și suspans până la ultimul minut. Iată mai jos ce te așteaptă vineri în cinematografe:

  • „Sicario2: Day of the Soldado”, sub regia lui Stefano Sollima,  este un film bazat pe dramă, acțiune și crimă, care îi ca protagoniști principali pe Josh Brolin, Benicio Del Toro și Isabela Moner.

 

Sursa: steemit.com

Acțiunea se concentrează asupra bătăliei contra drogurilor care s-a extins de-a lungul graniței dintre S.U.A și Mexic. În această bătălie se pare că regulile nu sunt aplicate, iar cartelurile de droguri au inițiat trafic cu teroriști dincolo de frontiera Statelor Unite, CIA îl trimite pe Matt Graver și pe fostul agent sub acoperire, Alejandro Gillick, pentru a combate acestă problemă prin instigarea deliberată a războiului decisiv între cartelurile de droguri rivale. Pe parcursul drumului Alejandro o răpește pe Isabela Reyes, fiica liderului unei organizație criminale, iar soarta îi va depinde de cei doi bărbați.

După încheierea misiunii celor doi, Graver îi ordonă lui Alejanfro să o ucidă pe tânăra Isabela, însă masca de ucigaș îi este distrusă. Cum se va sfârși acest război, oare?

Vizualizează trailerul aici .

Sursa: variety.com

  • Următorul film se intitulează „Au revoir la-haut” și îl are ca regizor pe Albert Dupontel. Având la bază tema crimei și a dramei, pelicula se bucură de actori precum Laurent Lafitte, Emilie Dequenne, Niels Arestrup sau chiar pe Albert Dupontel.

 

Sursa: ziarulmetropolis.ro

Acțiunea începe undeva prin luna noiembrie a anului 1919, când toată lumea încearcă să supraviețuiască masacrului Primului Război Mondial. Locotenentul Pradelle se pregătește să facă avere pe spatele celor decedați, în timp ce Albert și Edouard pun la cale o escrocherie monumentală. Unul caricaturist de geniu, iar celălalt contabil, planuri celor doi pare să fie unul spectaculos, ce credeți că vor face cei doi bărbați?

Poți vedea trailerul aici.

Sursa: qmunicatemagazine.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.