7 iunie 2023, 9:12

Un american s-a pomenit cu 50 de MILIARDE de dolari în cont. Banca tace chitic…

Un agent imobiliar din Baton Rouge, Louisiana, a efectuat, alături de soția lui, o verificare de rutină a finanțelor sâmbăta trecută, timp în care au observat că a fost depusă, din greșeală, suma de 50 de miliarde de dolari în contul lor bancar, deținut la banca americană Chase Bank, potrivit CNN.

Spre dezamăgirea lor, suma aceasta nu era o moștenire de familie, ci doar o eroare neobișnuită din partea băncii.

A fost nevoie de patru zile pentru ca banca să restabilească balanța corectă, culmea, doar după ce a fost sunată de “câștigătorul” nostru și la insistențele acestuia.

„Chase Bank a reușit să restabilească corect balanța banilor abia marți”, a mărturisit James.

„Încă încercăm să ne dăm seama ce s-a întâmplat, de ce s-a întâmplat, cum s-a întâmplat, însă știm că nu suntem singurii cărora li s-a întâmplat acest lucru”, a mărturisit el.

„Îngrijorarea mea este că dacă contul meu bancar a fost compromis, banca nici nu m-a contactat. Nu ne-a spus nimeni nimic”, a declarat omul nostru.

Chase Bank a recunoscut greșeala la CNN, însă a oferit o altă variantă a rezolvării problemei.

„Am avut o problemă tehnică acum câteva săptămâni, care a afectat un număr limitat de conturi bancare. Eroarea a fost rezolvată o zi mai târziu, iar toate conturile afișau balanța reală”, a mărturisit purtătorul de cuvânt al băncii.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol