1 martie 2024, 15:28

Un câștigător la loto a recunoscut că numerele norocoase i-au fost furnizate de ChatGPT

ChatGPT lovește din nou. Poți să câștigi la loterie cu numerele furnizate de ChatGPT? Se pare că da. Inteligența artificială face din nou furori: un bărbat susține că a folosit AI pentru a introduce numere care l-au ajutat să câștige la loterie.

O postare a devenit virală pe rețelele de socializare thailandeze de la un bărbat care spune că a câștigat la loterie folosind numere furnizate de chatbot-ul AI ChatGPT. Bărbatul a explicat că nu este prima dată când folosește inteligența artificială pentru a calcula numerele loteriei.

Pe TikTok, bărbatul pe nume Patthawikorn Boonrin a dezvăluit într-un clip care a fost vizionat de sute de mii de ori că a introdus câteva întrebări ipotetice și câteva numere câștigătoare din anii precedenți și a cerut chatbot-ului numere promițătoare. ChatGPT a furnizat apoi 57, 27, 29 și 99. În postare, Boonrin demonstrează cum a reușit să facă sistemul să genereze o serie de numere câștigătoare bazate pe calcule cu anumiți parametri în primul rând.

Thailandezul a menționat pentru postul local de știri CatDumb, citat de taz.de, că nu a fost prima dată când a folosit ChatGPT pentru a genera numere de loterie – și că botul i-a spus, de asemenea, că câștigarea la loterie este doar o chestiune de noroc.

AI chiar l-a avertizat să nu „devină prea obsedat” de ideea jocurilor de noroc și mai degrabă „să iasă și să facă ceva de genul exercițiilor fizice”.

Cifrele sugerate de ChatGPT i-au adus profit, a explicat bărbatul din Ubon, un oraș din nord-estul Thailandei, dar nu a fost o sumă mare. În final, numerele emise i-au adus un câștig de 2.000 de baht thailandezi, în jur de 54 de euro.

Totuși, exemplul acestui thailandez care aparent dovedește că o persoană poate deveni norocoasă prin utilizarea inteligenței artificiale a făcut ca postarea să devină virală. Destul de mulți speră acum să scrie aplicații cu succes cu ajutorul ChatGPT și, de asemenea, să poată câștiga bani ușor.

Comentariile utilizatorilor la postare sunt în mod corespunzător entuziaste și numeroase: „nebunie” este ceea ce spune. Și: „Drumul către bogăție”.

Mulți sunt curioși să vadă dacă Boonrin își poate repeta succesul, poate chiar cu un câștig mai mare. Este greu de crezut. Dar dacă reușește cu adevărat, acest lucru va oferi cu siguranță companiilor de loterie ceva la care să se gândească.

Inteligența artificială conversațională a parcurs un drum lung în ultimii ani, numeroase modele și platforme fiind dezvoltate pentru a permite mașinilor să înțeleagă și să răspundă la intrările limbajului natural.

Printre acestea se numără Chat GPT , un acronim pentru Generative Pretrained Transformer : un instrument puternic și versatil de procesare a limbajului natural care utilizează algoritmi avansați de învățare automată pentru a genera răspunsuri asemănătoare unui om în cadrul unui discurs.

Creată de OpenAI (o organizație non-profit pentru cercetarea inteligenței artificiale ) cu scopul de a optimiza conversația și de a ușura utilizarea de către utilizatori, această tehnologie are potențialul de a îmbunătăți considerabil modul în care interacționăm cu mașinile într-o gamă largă de aplicații, de la serviciul pentru clienți la traducerea limbilor și la scrierea creativă.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol