3 iunie 2020, 16:12

Un club cu suflet pornit dintr-o idee nebună. Povestea Clubului de Scrimă Riposta

România produce performanță și în sport, iar acest lucru este demonstrat poate cel mai bine de numărul impresionant de medalii câștigate de sportivii de la Clubul Sportiv de Scrimă Riposta. Animați de pasiune și devotament pentru acest sport, Constantin Sandu și Lucian Dina, cei doi antrenori principali de la clubul Riposta contribuie la prestigiul și afirmarea atât pe plan intern, cât și extern, a scrimei românești.

Pentru săptămâna aceasta, Edițiadedimineață.ro și-a propus să vă prezinte povestea clubului Riposta și a oamenilor din spatele performanțelor impresionante ale sportivilor antrenați aici. Este povestea „ideii nebune” a celor doi antrenori și reprezintă (încă) o dovadă a faptului ca prin ambiție și devotament și cele mai utopice visuri se pot materializa și pot deveni realitate.

Pentru Ilinca Pantiș, Radu Nițu și Elton Dincă, clubul Riposta reprezintă mai mult decât o simplă asociație sportivă; fiind o a doua familie, iar legătura emoțională formată între aceștia și cei doi antrenori, pe de o parte, dar și între ei și restul sportivilor, pe de altă parte este una aparte.

Clubul Sportiv Riposta face cinste scrimei românești, iar cele 150 de medalii obținute la campionatele de scrimă, atât din țară, cât și din străinătate stau mărturie acestei afrimații. Având sportivi cu vârste cuprinse între 7 și 50 de ani, clubul reprezintă în realitate o mare familie.

Susținut de Inventus Research


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.