7 august 2020, 7:06

Un exemplu de modestie din partea celui mai bogat om din lume. Ce mașină conduce Jeff Bezos

Jeff Bezzos, fondatorul Amazon, deține o avere estimată la peste 100 de miliarde de dolari, însă, ține de fiecare dată să dea câte un exemplu de modestie atunci când vine vorba de proprietățile sale. Așa că, afaceristul conduce zilnic o mașină care costă nici mai mult, nici mai puțin de 4.000 de euro. Cu toate acestea, afaceristul deține și mașini mai scumpe, printre care și un model Ferrari Pininfarina Sergio, potrivit Playtech.ro.

Cel mai bogat om din lume conduce o Honda Accord

La începuturile carierei sale, Jeff Bezos a lurcat pe Wall Street de unde și-a dat demisia în anul 1994, când a reușit să pună bazele companiei Amazon. Omul de afaceri a început prin a livra pe cont propriu coletele clienților, conducând un Chevrolet Blazer fabricat în anul 1987.

Sursă Foto: cars.usnews.com

După doar trei ani, a reușit să își listeze afacerea la bursă, reușind să obțină 12 miliarde de dolari. Pentru că avea nevoie de o mașină cu care să se deplaseze prin oraș, Bezos a ales să achiziționeze o Honda Accord. Unii ar zice că a ales acest model din modestie, alții că este un gest de zârcenie, însă, argumentul omului de afaceri a înclinat balanța înspre calitatea produsului, indiferent de marcă sau preț spunând că: „Este o mașină foarte bună”, mai menționează Playtech.ro.

În timp, afacerile lui Bezos au prosperat, iar afaceristul a reușit să dețină și o colecție impresionantă de mașini de lux. În garajul omului de afaceri sunt modele precum Ferrari Pininfarina Sergio, Bugatti Veyron, Lykan Hypersport, Koenigsegg CCXR Trevita și Lamborghini Veneno. Acesta mai deține și un avion privat care costă 40 de milioane de dolari. Însă, din când în când lumea își reamintește că omul de afaceri a condus și un autoturism care a costat doar 4.000 de euro.

Mai multe despre Jeff Bezos puteți afla citind și: Șeful Amazon trimite o navă spațială pe lună. Planurile celui mai bogat om din lume

Sursă Cover Foto: diariouno.com.ar


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.