28 mai 2024, 17:34

Un gest pe care iubita ta îl va aprecia: botează cu numel ei un gândac de la Zoo

Dacă sunteți în criză de inspirație, Grădina Zoologică din Bronx taman v-a salvat de la un Valetine’s mizerabil, recunoașteți.

Zoo  Bronx din New York, Statele Unite, propune îndrăgostiților o modalitate inedită de a sărbători Ziua Îndrăgostiților. De mai mulți ani, Zoo Bronx a lansat un program prin care poți boteza un gândac de Madagascar după numele persoanei iubite.

Programul „Dă Nume unui Gândac” de la Grădina Zoologică din Bronx, ajuns la a 13-a ediție, oferă o modalitate neobișnuită de a-ți arăta dragostea eternă. Contra unei sume de bani, poți să-i dai numele persoanei iubite unui gândac de Madagascar și primești în schimb un cadou și un certificat digital.

Banii adunați contribuie la susținerea Societății de Conservare a Vieții Sălbatice, o organizație non-profit, conform site-ului grădinii zoologice.

Bronx Zoo din New York, Statele Unite, este una dintre cele mai mari grădini zoologice din lume, cu un total de aproape 4000 de animale din aproape 650 de specii și se întinde pe o zonă de 107 de hectare.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol