28 mai 2020, 11:25

Un jandarm a alergat 100 de kilometri în scara unui bloc pentru copiii cu autism

Ziua Jandarmeriei Române este sărbătorită în fiecare an la 3 aprilie și marchează data la care, în anul 1850, domnul Moldovei, Grigore Alexandru Ghica (1849-1853), a aprobat hotărârea Divanului Obştesc, semnând actul de înfiinţare a jandarmeriei: „Legiuirea pentru reformarea Corpului slujitorilor în jandarmi”.

Acțiunea unui jandarmdin Tulcea are rol în onoarea acestei zile, dar și pentru copiii diagnosticaţi cu autism, arată agerpres.ro.

Sorin Andrici a alergat 100 de kilometri în scara unui bloc cu 11 etaje. Cursa jandarmului a început joi dimineață, în jurul orei 8.00, şi a încheiat după aproape 12 ore.

Cel mai greu a fost la kilometrii 60 şi 70, din cauza durerilor de genunchi, dar sutele de încurajări primite pe reţeaua de socializare m-au făcut să alerg mai departe„, a declarat Sorin Andrici, conform sursei citate.

Nu este pentru prima dată când face acest lucru. Pentru copiii cu probleme din spectrul autist a mai alegat și acum trei ani, ba chiar Sorin Andrici pictează tablouri pe care le scoate la licitaţie pe pagina lui de Facebook.

El este angajat la IJJ din anul 1997 şi are gradul de plutonier adjutant şef.

AUTISM – 100km – Scari

🏃‍♂️ #100kmPeScari pt #AUTISM #7h Ambasadorul nostru Sorin se lupta cu 100 de km de scari intr-un bloc din Tulcea. Au trecut 7 ore si 55 de km, urmeaza partea cea mai grea din prajitura suferintei. Sorin, suntem aici si te urmarimi !!! NEVER GIVE UP !Sorin Andrici#AUTISM24HCentrul Psihologic Marea Neagra

Gepostet von AlergpentruAutism am Donnerstag, 2. April 2020

sursa foto:runsociety.com

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.