26 mai 2020, 15:50

Un motociclist a fost primul client Disneyland. Cum a fost recompensat

Primul Disneyland din lume a fost construit în statul California și a fost inaugurat în 1955. Acesta a costat 17 milioane de dolari, iar construcția parcului de distracții a durat aproximativ 2 ani. Peste 28 000 de persoane și-au făcut apariția în ziua deschiderii, arată huff.ro

Un bărbat se mândrește că a fost primul om care a intrat în Disneyland.

Poveste bărbatului

Dave MacPherson s-a așezat la coadă de la ora 2 noaptea, în speranța că va fi primul om obișnuit care va intra în parcul de distracții. Bărbatul avea 22 de ani când a hotârăt să meargă 16 kilometri din Long Beach, California și până în Anaheim. Acesta era student la Long Beach State College și a luat decizia cu o zi înainte, după ce a văzut la televizor un material. Ca să ajungă la Disneyland, tânărul a călătorit cu motocicletă.

La ora 2 noapte, s-a poziționat în dreptul uneia dintre casele de bilete și a dat startul primei cozi de așteptare la parcul de distracții. A avut de așteptat câteva ore până a reușit să-și cumpere biletul, dar acela a intrat în istorie ca fiind primul vândut, potrivit playtech.ro.

Beneficii

În prima fază, a fost permis doar accesul vedetelor și apropiaților lui Walt Disney.

După ce a achiziționat biletul, a primi un card care îi permite să intre gratuit la orice Disneyland din lume împreună cu alte trei persoane.

Dave MacPherson a reușit să meargă în fiecare an la Disneyland, făcând astfel o ca o tradiție.

sursa foto:playtech.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.