CITIRE

Un nou brand de modă consacrat își deschide primul...

Un nou brand de modă consacrat își deschide primul magazin în România

Brand-ul de lux DSQUARED2 va avea primul magazin mono-brand în România, la parterul Hotelului JW Marriott Grand din București.

Magazinul va fi amplasat la intrarea în hotel, aproape de magazinul Louis Vuitton. Va avea o suprafață de vânzare de aproximativ 100 mp și va afișa colecții de modă atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Galeria comercială a hotelului găzduiește, de asemenea, magazinele Louis Vuitton, Dolce & Gabbana și Valentino.

Primul boutique DSQUARED2 din România va fi operat într-un sistem de franciză de către compania locală Elis Group Impex, care deține și magazinul multi-brand Capodopera, pe bulevardul Unirii din București. Compania este deținută de Michael și Shlomi Tetruashvili. Magazinul DSQUARED2 se va deschide probabil la începutul lunii iulie, conform zf.ro.

sursa mr-mag.com

Scurtă istorie a brand-ului

Înfiinţat de fraţii gemeni Dean şi Dan Caten acum mai bine de trei decenii, Dsquared2 este un mix unic de personalitate canadiană, croitorie italiană rafinată şi senzualitate plină de viaţă.

Dean şi Dan îşi împart viaţa între casa lor din Londra, studioul de design, fabrica din Milano şi nenumăratele locaţii globale care împărtăşesc spiritul Dsquared2. Aşa cum spune şi spune motto-ul mărcii: născut în Canada, trăind în Londra şi realizat în Italia.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.