27 februarie 2020, 6:32

Un nou concept prinde contur în București: birouri cu spații verzi

Studiile arată că zonele verzi și plantele cresc productivitatea angajaților cu până la 15%, din acest motiv designerii de interior aleg în ultima vreme să includă aceste spații verzi în clădirile de birouri. În România acest trend a început să prindă contur în ultima vreme, angajatorii aleagând din ce în ce mai des spații de birouri care să includă astfel de zone verzi.

sursa: pinterest.com

Potrivit estimărilor, între 2017 și 2019 se așteaptă ca peste 390 000 de metri pătrați de birouri să integreze spații verzi pentru angajați. Majoritatea acestor birouri se vor situa în partea central-vestică a Capitalei unde se vor ridica aproximativ 180 000 de metri pătrați de birouri cu spații verzi. Zonele vizate includ Campus 6, AFI Tech Park, The Light, The Bridge și Business Garden Bucharest.

sursa: actmedia.eu

În trecut, dezvoltatorii foloseau majoritatea spațiilor din clădiri pentru a amenaja parcări sau diverse camere de lucru, neglijând sau alocând resurse minime în crearea spațiilor verzi. Acum această mentalitate s-a schimbat, unul din două proiecte lansate sau anunțate în București incluzând spații verzi„, a spus Alexandra Petrescu, partener al firmei de consultană imobiliară ESOP.

 

[Sursă imagine: retaildesignblog.net]


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.