29 mai 2023, 0:32

Un nou film cu Jason Statham, în cinematografe: “Operațiunea Fortune: Urzeala Războiului”

Filmul Operațiunea Fortune: Urzeala Războiului regizat de Guy Ritchie vine în cinematografele din întreaga țară în premieră din 6 ianuarie 2023.

În comedia plină de acțiune Operațiunea Fortune: Urzeala Războiului, superspionul Orson Fortune (Jason Statham) trebuie să urmărească și să oprească vânzarea unei tehnologii moderne, mortale, folosită de traficantul de arme miliardar Greg Simmonds (Hugh Grant). Făcând echipă cu unii dintre cei mai buni agenți ai lumii (Aubrey Plaza, Cary Elwes, Bugzy Malone), Orson îl recrutează pe cel mai mare star de cinema de la Hollywood, Danny Francesco (Josh Hartnett) pentru a-i ajuta în misiunea lor sub acoperire al cărui obiectiv este salvarea lumii.

Guy Ritchie regizează filmul după un scenariu creat tot de el împreună cu Ivan Atkinson și Marn Davies.

Filmul se bucură de o distribuție incendiară, reunind pe marile ecrane nume celebre precum Jason Statham, Aubrey Plaza, Hugh Grant, Josh Hartnett, Cary Elwes și Bugzy Malone. „Cred că se pot aștepta la plăcerile obișnuite cu care ne delectează Guy Ritchie”, mărturisește Hugh Grant. „Filmul este elegant și arată uimitor. Este captivant, amuzant și palpitant.”, adaugă Aubrey Plaza.

“Operațiunea Fortune: Urzeala Războiului” în regia lui Guy Ritchie este un film distribuit de Vertical Entertainment care a fost lansat în cinematografele din România începând cu 2 ianuarie în avanpremieră. Premiera are loc în 6 ianuarie 2023.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol