1 iunie 2023, 22:58

Un nou serial: Baron Noir

Baron Noir este numele noului serial a cărui premieră a avut loc pe canalul Focus Sat TV.

Baron Noir este o producție Canal+ Création Originale. Episoadele sunt programate lunea și joia, câte două începând de la 21:30. Serialul prezintă o poveste fascinantă despre lupta politică pentru putere prin orice mijloace și are în distribuție actori francezi de elită precum Niels Arestrup, Kad Merad și Anna Mouglalis.

Cum arată o ipotetică luptă de putere inspirată din realitatea politică franceză? Extrem de stilată chiar și atunci când opozanții nu se poartă cu mănuși.

Politicianul Philippe Rickwaert (Kad Merad) urmărește să se răzbune pe fostul său amic, devenit între timp inamicul său politic, candidatul prezidențial de stânga Francis Laugier (Niels Arestrup).

Acesta din urmă i-a compromis lui Philippe cariera politică pentru a câștiga alegerile prezidențiale.

Pas cu pas, Philippe începe să uneltească alături de Amélie Dorendeu (Anna Mouglalis) un plan extrem de laborios. Actorul Kad Merad, câștigător al unui premiu César, înfățișează un personaj care lasă impresia de sinceritate, dar se dovedește foarte înșelător, care are legătură cu persoane atât din cercurile cele mai înalte ale societății cât li din lumea subterană a infractorilor.

Serialul Baron Noir este o adevărată lecție de supraviețuire politică, într-o societate complexă plină de reguli clar stabilite.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol