1 ianuarie 2023, 9:52

Un nou serial Lucasfilm, de astăzi, pe Disney+: WILLOW

Astăzi, 30 noiembrie, debutează noul serial de acțiune și aventură de la Lucasfilm, Willow, bazat pe filmul de aventură și fantezie al lui George Lucas.

Primele 2 episoade sunt disponibile exclusiv pe Disney+. Actorii și echipa care a lucrat la regizorii din „Willow” au sărbătorit premiera serialului ieri seara în Los Angeles.

Poveste filmului

Povestea a debutat atunci când vrăjitorul aspirant, Willow, interpretat de Warwick Davis, pornește într-o călătorie pentru a o proteja pe micuța împărăteasă Elora Danan și pentru a o învinge pe malefica regină Bavmorda. Acum, serialul continuă povestea cu Davis reluându-și rolul titular, în timp ce conduce un grup de eroi atipici în misiunea de a proteja Andowyne de un dușman și mai mare decât își imaginau că este posibil.

Distribuție

„Willow” îi mai are în distribuție pe Ellie Bamber, Ruby Cruz, Erin Kellyman, Tony Revolori, Amar Chadha-Patel, Dempsey Bryk și Joanne Whalley. Kathleen Kennedy, Michelle Rejwan, Jonathan Kasdan, Tommy Harper, Wendy Mericle, Roopesh Parekh, Ron Howard și Samie Kim Falvey sunt producători executivi. Scenariștii sunt John Bickerstaff, Hannah Friedman și Jonathan Kasdan. Producătorii sunt Stephen Woolfenden, Julia Cooperman, Hameed Shaukat și Max Taylor.

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol