20 iunie 2024, 1:34

Un român cucerește Germania. Cum a transformat pasiunea pentru mașini într-o afacere de succes

Un român de 41 de ani se află în topul pieței dealerilor de mașini din Germania.

Viorel Tereacă a făcut o firmă care vinde mașini în leasing și a reușit să facă parteneriat cu toate firmele mari din România. Povestea românului începe printr-un hobby transformat în business.

Ca oricărui copil, îmi plăceau mașinile. Visam să deschid o ușă și în spatele ei o sa vad un întreg parc auto. Iar eu o sa pot alege orice mașină să mă joc cu ea. Pentru că în visul meu de atunci… mașinile erau de jucărie. Povestea a început în urmă cu aproximativ 15 ani, am plecat cu un autocar la un prieten in Germania. Am gasit acolo jucăriile din visul meu. Am luat una dintre ele și m-am întors în țară. Am rămas cu gândul că, având de ales între atât de multe jucării, nu am ales-o pe cea mai frumoasă. Așa că, am pus un anunț pe internet și în câteva zile am vândut mașina. Am plecat din nou în Germania…”, a spus Viorel Tereacă, conform capital.ro.

Românul spune că deși a fost greu singur într-o țară străină, rezutatele s-au văzut rapid. Acesta foarte ferm susține că nu se gândește să se întoarcă în România.

Conduc singur această afacere, dar am angajați germani, care de fiecare dată, după terminarea programului întreabă dacă mai este ceva de făcut și stabilim împreună planul pentru ziua care urmează. În Germania am gasit normalitate și stabilitate”, a punctat Viorel Tereacă.

În momentul de față cifra de afaceri a românului este de peste 1 milion euro/lună.

sursa foto: Facebook.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol