12 august 2020, 5:48

Un român, om de bază al imperiului Trump! Povestea bucureșteanului care conduce unul dintre cele mai prestigioase hoteluri din lume

Un român care a cucerit America a ajuns să fie omul de încredere al familiei Trump. În momentul de față, conduce unul dintre cele mai prestigioase hoteluri din lume, Trump Tower Chicago.

Gabriel Constantin s-a născut în București și a studiat Finanțe și Management la Colegiul Economic Virgil Madgearu, apoi a studiat la Universitatea Ecologică din București.

O pasiune pe care o avea în copilărie a fost scrimă, devenind chiar campion național de cadeți. A lucrat în domeniul ospitalității în afacerea familiei apoi a plecat în Irlanda, Anglia, Scoția și a ajuns în SUA.

Nu ştiu cum ar fi fost dacă aș fi stat în Irlanda, dar nu regret niciun pas pe care l-am făcut până acum, de când am plecat de acolo. Primul job a fost la Trinity College. Spălam vase la Jurys Hotel şi făceam scrimă la Trinity College. Spălam vase. Nu m-am uitat niciodată la serviciul ăla că este de spălat vase. Mă gândeam că nu puteam face bani de ajuns cu scrima şi îmi mai trebuia venit ca să pot face alte chestii. Întotdeauna mi-a plăcut industria asta de mâncare şi băutură şi spălatul de vase este de unde începi.

Şi tot nu mi-au ajuns banii şi am mai găsit un serviciu, să servesc. Apoi, noaptea, am găsit un prieten acolo şi puneau covoare. Văzând că fac mai mulţi bani decât din spălatul de vase, m-am lăsat de asta. Ziua munceam la restaurant şi noaptea puneam covoare, iar seara mă duceam la scrimă. Nu dormeam prea mult„, a povestit Gabriel Constantin într-un interviu pentru Antena 3, citat de dcnews.ro.

La Trump Hotels este de șapte ani, iar de doi ani este la conducerea Trump Chicago. Cel mai important pentru român este faptul că a fost numit director general la Trump International Hotel & Tower Chicago. Complexul de 5 stele este proaspăt renovat și include 339 de camere de oaspeți și un turn rezidențial cu 489 de unități de lux, scrie newsweek.ro

În viitor, sper să îmi continui cariera și să lucrez pentru cea mai bună companie de ospitalitate din industrie, Trump Hotels”, spune Gabriel Constantin.

sursa foto: booking/newsweek.ro/pbs


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.