30 noiembrie 2020, 10:28

Un român, victima atentatului din Hanau. Câți ani avea și de cât timp muncea în Germania

Germania este în doliu după atentatulul de la Hanau. Cel puţin nouă oameni au fost ucişi şi patru răniţi, de un individ de 43 de ani cu convingeri de extremă dreapta, care a deschis focul în două baruri cu narghilea din vestul Germaniei.

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a confirmat că printre victimele atentatului se află un cetăţean român. Este vorba de un tânăr de 23 de ani din comuna Singureni, judeţul Giurgiu. Acesta lucra cu acte în regulă de 4-5 ani.

Primarul comunei a declarat că tânărul este nepotul său și că era singurul copil la părinţi.

”Se numeşte Vili Viorel Păun, este nepotul meu, şi avea 23 de ani. El se afla în maşina lui. Nenorocitul, teroristul, când l-a văzut că stă în maşină, un Mercedes CLS, cu numere de România, l-a împuşcat fără pic de milă. Era de patru – cinci ani în Germania, muncea cu acte în regulă. Părinţii sunt în stare de şoc, pentru că era şi singurul lor copil, e ceva incredibil….”, a transmis primarul comunei Singureni, Marian Pătuleanu, scrie news.ro.

Condoleanţe familiei îndoliate au fost oferite atât de MAE cât și de președintele Klaus Iohannis, iar Consulatul General al României la Bonn va oferi asistenţa necesară în astfel de situaţii.

sursa foto: bzi.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.