7 septembrie 2023, 3:20

Un tren vechi românesc ales drept imaginea zilei în The Telegraph

O fotografie cu Mocănița Huțulca din Bucovina imortalizată într-o zi de iarnă a fost aleasă drept imaginea zilei de către cotidianul britanic The Telegraph. Fotograful mocăniței, Cătalin Urdoi a realizat anterior fotografii care au fost publicate în revista National Geographic.

sursa: adevărul.ro

Imaginea face parte dintr-o serie de cadre de iarnă, surprinse anul trecut în decembrie. Povestea Mocăniţei din Bucovina nu poate fi surpinsă mai bine decât iarna, anotimp care îi confera o magie unică şi o autenticitate pur bucovineană. Sunt foarte încântat că editorii publicaţiei The Telegraph au ales una din fotografiile mele pentru a o posta în rândul preferatelor zilei de 5 noiembrie. Este încă o reuşită pentru promovarea Bucovinei peste hotare, o reuşită pe care o dedic turismului bucovinean„, a spus Cătălin Urdoi pentru adevărul.ro .

O altă româncă, Diana Buzoianu, stabilită în Londra a bifat și ea un succes câștigând în luna octombrie competiția săptămânală de fotografie, Big Picture organizată de The Telegraph.

 

[Sursă imagine: pinterest.com]


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol