CITIRE

Unde aleg românii să își petreacă seara de Revelio...

Unde aleg românii să își petreacă seara de Revelion?

Rezervările făcute de români pentru vacanțele de Revelion au început timpuriu anul acesta, încă din luna februarie. Vacanțele de Revelion sunt rezervate cel mai des de cupluri, jumătate dintre români alegând să petreacă noaptea dintre ani alături de partener. Aproximativ 30% dintre romani au rezervat vacante pentru o singura persoana, iar in grupuri calatoresc 10%, conform Wall Street.

Perioada medie de vacanță rezervată pentru petrecerea Noului An este de 6-7 nopți, aproximativ 35% din rezervările efectuate pe parcursul anului. În cazul șederilor cu durată de peste 8 nopti, se poate observa trendul românilor de a își petrece începutul de an alături de rudele care locuiesc în afara țării.

Cele mai populare destinații în acest caz sunt Londra și Roma, orașe recunoscute pentru comunitățile mari de români. De asemenea, cei mai mulți dintre români evită city break-urile de Revelion (doar 8% din rezervări).

Printre destinațiile cele mai cerute de români în perioada Revelionului se află Londra, Roma, Paris, Viena, Amsterdam, Tel Aviv, Dubai. În lista preferințelor se numără și destinații exotice și intercontinentale, precum Phuket, Bangkok, Singapore, Maldive, Zanzibar, Buenos Aires sau New York.

Noaptea dintre ani pe meleagurile României

Pentru cei care aleg să își petreacă revelionul în țară, zona neaoșă de munte rămâne în topul preferințelor. Fie tichetele de vacanță cântăresc puternic în alegerea destinației, fie ni s-a cam făcut dor de frumusețea tradițiilor noastre. Locațiile preferate: Valea Oltului, Valea Prahovei, Transilvania, Maramureș și Bucovina. Destinații de schi și de destinații pline de tradiționalism și frumuseți naturale sunt alegerea ideală pentru vacanțele de Sărbători. Cât despre prețuri, ele diferă considerabil în funcție de locația hotelului și a numărului de stele.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.