29 mai 2023, 18:09

Unde poți face plajă chiar și în luna noiembrie. Destinații europene unde soarele nu se dă bătut

Dacă simți că vara a trecut prea repede pe lângă tine și nu ai avut suficient timp de stat la plajă, iată câteva destinații în care soarele nu se dă bătut în fața toamnei. Un plus îl reprezintă și faptul că în această lună companiile aeriene low-cost sunt mult mai generoase decât în plin sezon estival, iar lipsa banilor nu mai poate fi o scuză.

Insulele Canare (Spania)

Situate în apele calde ale Atlanticului, în apropiere de Maroc, acestea sunt perfecte pentru plajă până în preajma sărbătorilor de iarnă. Când spui Insulele Canare, nu ai cum să nu te gândești la Tenerife. Aici distracția e mereu în toi, iar apa este numai bună pentru înotători, temperatura acesteia fiind de peste 20 de grade pe tot parcursul lunii noiembrie, potrivit Adevărul.

Sursă Foto: telegraph.co.uk

Malta

O altă regiune în care te mai poți bucura de o zi relaxantă de plajă. În Valleta, a începutul lui noiembrie temperatura apei înregistrează 21,2 grade Celsius, o medie de care, de altfel, te vei puteai bucura pe tot parcursul lunii.

Sursă Foto: zestcarrental.com

Sicilia

În această regiune temperaturile sunt prietenoase și pot ajunge chiar până la 22-23 de grade. Mai mult, în prima parte a lunii noiembrie, aventurierii mai pot face o baie în mare.

Sursă Foto: aventurescu.ro

Cipru

Dacă niciuna din aceste destinații nu te-au convins, încă, poți alege să mergi în Ayia Napa. Este un loc plin de peisaje superbe, situat în sud-estul Ciprului. Aici temperatura medie a apei este de 22,2 grade. Pentru a ajunge acolo, poți apela la oferta companiilor aeriene low-cost până la Larnaca, iar de acolo poţi închiria o maşină sau poţi lua autobuzul, potrivit Adevărul.

Sursă Foto: passpartout.ro

Antalya (Turcia)

Arhiplină în sezonul estival, mult însorita Antalya devine mult mai accesibilă în prima parte a lunii, când o mini-vacanță aici se poate dovedi a fi o adevărată afacere. Prețurile la hotelurile de 4-5 stele sunt accesibile, fiind extrasezon, iar apa este foarte bună pentru baie temperatura fiind în medie 21 de grade.

Sursă Foto: bizevdeyokuz.com

Sursă Foto: blog.tui-travelcenter.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol