7 august 2020, 7:09

Unde putem găsi cele mai frumoase târguri de Crăciun din România

Dincolo de faptul că este una dintre cele mai importante sărbători creştine, Crăciunul este aşteptat cu mare entuziasm de toată lumea, indiferent de vârstă, uneori chiar şi de religie.

Sigur te gândeşti cu drag la cadourile lui Moş Crăciun, la colinde și la mirosul de brad. Totodată, o mare parte din farmecul sărbătorilor de iarnă îl reprezintă târgurile de Crăciun şi multitudinea de luminiţe care împodobesc străzile. Chiar în diferite orașe din țara noastră sunt organizate an de an printre cele mai frumoase târguri din Europa, apreciate atât de români, cât și de turiștii care le calcă pragul.

București

sursa: romania-insider.com

Târgul de Crăciun din București se deschide anul acesta pe data de 1 decembrie în Piața Constituției. Aici vei putea găsi peste 100 de buticuri cu produse tradiționale românești, jucării, dulciuri și haine. De asemenea, aici veți putea vedea și bradul uriaș, înalt de aproximativ 30 de metri, iar copii se vor bucura de prezența lui Moș Crăciun.

Sibiu

sursa: romania-insider.com

Anul acesta, pe data de 17 noiembrie s-a deschis a 11-a ediție a Târgului de Crăciun din Sibiu, unul dintre cele mai cunoscute târguri din țară. Anul acesta vei putea găsi numeroase atracții precum Atelierul lui Moș Crăciun, vizitat anual de peste 3000 de copii, dar și Parcul lui Moș Crăciun.

Cluj

sursa: clujlife.com

Clujul este unul dintre cele mai frumoase orașe din România, iar târgul de Crăciun organizat aici nu poate lipsi de pe această listă. Vei putea vizita Târgul de Crăciun din Cluj în perioada 24 noiembrie – 31 decembrie, în Piața Unirii.

Timișoara

sursa: facebook.com

Târgul de Crăciun din Timișoara a devenit și el deja o obișnuință. Ajuns la a 11 ediție, evenimentul va fi deschis pe data de 1 decembrie în Piața Victoriei din Timișoara.

 

[Sursă imagine: timeout.com]


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.