8 iunie 2022, 5:01

Unii știu ce vor în viață. Rapperul Kanye West a votat pentru el însuși VIDEO

Ezitările nu mai fac parte din portofoliul unora dintre noi. Când iau o decizie, o iau, spre binele lor. Așa și cu rapperul și antreprenorul Kanye West.

Inițial, își exprimase susținerea față de candidatura pentru un al doilea mandat prezidențial a republicanului Donald Trump, președintele în exercițiu al Statelor Unite.

Apoi, după, probabil, o nu foarte îndelungată chibzuință, a decis. A votat pentru omul în care are cea mai mare încredere.

Kanye West a declarat că a votat pentru el însuşi la alegerile prezidenţiale din SUA, la finalul unei candidaturi cu slabe şanse de reuşită.

West, care a votat din statul american Wyoming, şi-a scris numele pe buletinul de vot, potrivit unui videoclip cu el votând, publicat marţi.

A votat pentru prima oară pentru președintele SUA

„Azi votez pentru prima dată în viaţă pentru preşedintele Statelor Unite şi o fac pentru cineva în care am cu adevărat încredere … eu”, a precizat vedeta într-o altă postare pe Twitter.

West îşi anunţase candidatura la prezidenţiale în luna iulie, însă numele său nu a apărut pe buletinele de vot în mai multe state deoarece rapperul nu a respectat termenele de înregistrare.

Rapperul îşi exprimase anterior susţinerea pentru preşedintele Donald Trump. Curată consecvență!

Deocamdată, și-a recunoscut înfrângerea, dar asta nu înseamnă că se lasă. Privește cu încredere spre 2024.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol