20 mai 2024, 0:34

Universitatea Politehnica organizează târg de cariere în domeniul ingineriei

Universitatea Politehnica din București organizează miercuri și joi un târg de cariere în domeniul ingineriei, „POLIJobs”, dedicat studenţilor şi absolvenţilor facultăţilor cu profil tehnic.

Târgul reunește 50 de companii din țară și străinătate, care le vor prezenta tinerilor cele mai noi oportunități de încadrare pe piața muncii, printre care se numără programe de burse, internshipuri, joburi part-time sau full-time, pentru poziţiile entry-level, middle-level sau specialişti.

„Universitatea Politehnica din Bucureşti va deschide miercuri porţile celui mai mare târg de cariere din domeniul ingineriei, realizat în mediul universitar din România. La acest amplu eveniment, organizat prin intermediul POLI Jobs, vor fi prezente peste 50 de companii de top din ţară şi străinătate care, pe parcursul a două zile, le vor expune studenţilor, dar şi absolvenţilor facultăţilor cu profil tehnic cele mai noi oportunităţi de dezvoltare a carierei profesionale”, se arată într-un comunicat de presă al UPB.

Pentru a putea participa la târgul de cariere, candidaţii trebuie să se înscrie pe site-ul oficial al evenimentului: http://cariere.upb.ro/, iar pentru informaţii suplimentare persoanele interesate pot consulta şi pagina https://www.facebook.com/POLIJobs.UPB/.

Organizatorii estimează că vor fi prezenți cel puțin 20.000 de vizitatori la standurile companiilor.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol