28 iulie 2021, 7:47

Minunata poveste a curajosului #împreună, spusă din 13 februarie, în sala de teatru

Cele mai îndrăgite spectacole din repertoriul teatrului Unteatru se pregătesc să revină pe scenă, într-o nouă stagiune găzduită temporar de Teatrul de Animație Țăndărică. Începând cu 13 februarie, spectatorii din București sunt invitați să-i revadă pe artiștii din familia Unteatru în spațiul generos din Strada General Eremia Grigorescu nr. 24, unde toate evenimentele vor fi organizate în condiții de siguranță sporită, cu respectarea tuturor normelor legale de protecție și distanțare.

Programul și biletele sunt disponibile online.


„Cinci ore cu Mario”

Prima din seria întâlnirilor îndelung așteptate va avea loc sâmbătă, pe 13 februarie, de la ora 20:00, când iubitorii de teatru vor avea ocazia să o revadă pe inconfundabila Florina Gleznea în „Cinci ore cu Mario”, spectacolul-confesiune care va deschide noua stagiune Unteatru via Țăndărică.

Povestea conturează un portret al feminității în perioada Războiului Civil, oferind spectatorilor o experiență emoționantă, condimentată cu detalii savuroase și umor negru.

„Frumoasa călătorie a urșilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt”

Duminică, pe 14 februarie, de la ora 20:00, Marius Călugărița și Iolanda Covaci vor readuce în sala de teatru „Frumoasa călătorie a urșilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt”, unul dintre cele mai longevive spectacole din repertoriul Unteatru.

Istoria lui Vişniec, absurdă şi plină de umor, începe ca o poveste de dragoste din lumea noastră: doi tineri se trezesc într-o dimineaţă în acelaşi pat şi nu-şi amintesc nici cum au ajuns acolo, nici dacă au făcut dragoste, dar încep o relaţie.

„Lemons.Lemons.Lemons.Lemons.Lemons.”

Miercuri, pe 17 februarie, revine pe scenă „Lemons.Lemons.Lemons.Lemons.Lemons.”, primul spectacol difuzat live din sala Unteatru în luna martie 2020, imediat după decizia oficială a autorităților de a suspenda activitatea teatrelor din București.

Întâlnirea cu personajele interpretate de actorii Denisa Nicolae și Liviu Romanescu este programată de la ora 20:00.

„Pelicanul”

Joi seară, de la aceeași oră, bucureștenii sunt invitați să urmărească „Pelicanul”, în regia lui Florin Liță, o poveste despre iertare, cu Florina Gleznea, Cezar Antal, Sandra Ducuță și Alex Popa.

„Bad Talks”

Duminică, pe 21 februarie, un eveniment șocant dă naștere unei reacții în lanț în „Bad Talks”, de Radu Iacoban.


La spectacole, purtarea măștii de protecție și păstrarea distanței față de ceilalți participanți la eveniment vor fi obligatorii. Pentru o siguranță sporită, toți actorii vor fi testați în ziua spectacolului.

Unteatru este un proiect independent lansat în urmă cu zece ani, care s-a remarcat în peisajul cultural autohton prin producții de calitate, apreciate nu numai de publicul bucureștean, ci și de juriile marilor festivaluri de profil.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.