9 aprilie 2020, 13:56

UNTOLD 2019. Martin Garrix și David Guetta, prezenți la festival

DJ-ul numărul unu al lumii, Martin Garrix, precum şi David Guetta şi Dimitri Vegas&Like Mike, sunt confirmaţi pentru ediţia din 2019 a festivalului Untold, au anunţat organizatorii.

Pentru 2019, organizatorii festivalului Untold pregătesc ediţia aniversară de cinci ani, care va depăşi toate experienţele trăite de fanii evenimentului în primele patru ediţii. Devenit un fenomen internaţional şi unul dintre evenimentele muzicale ale anului de la care nu trebuie să lipseşti, Untold aduce în acest an, pe cele 9 scene amplasate în perimetrul festivalului, peste 200 de artişti internaţionali.

Primii artişti anuntaţi în line-up-ul festivalului sunt: Martin Garrix, David Guetta, Dimitri Vegas&Like Mike, Timmy Trumpet, Bastille, James Arthur, Oscar and The Wolf, Loco Dice, Solomun, Andy C, Borgore, Chase&Status, Boris Brejcha, Rusko, Tale of US şi Sub Focus B2B Wilkinson, Pendulum DJ Set B2B Friction, Camo&Krooked Live. Acestea sunt doar primele nume dintr-un line-up care se anunţă a fi unul legendar la ediţie aniversară.

Martin Garrix a mai fost prezent la Untold şi în alţi doi ani.

„DJ-ul care, la numai 22 de ani, a fost desemnat pentru a doua oară consecutiv numărul 1 în lume de către revista DJ MAG, Martin Garrix, revine pe mainstage-ul festivalului Untold. Artistul a făcut un show incredibil în 2016 şi 2017 şi se află pe primele locuri în topul preferinţelor tinerilor din întreaga lume. David Guetta a fost la prima ediţie a festivalului, în 2015 şi a rămas impresionat de căldura cu care l-au primit fanii din România.Dimitri Vegas & Lile Mike sunt deja o tradiţie pe mainstage-ul Untold, atât ei cât şi binecunoscutul crowd-control pe care îl fac în fiecare an cu participanţii la festival”, scrie Agerpres.

Până luni, 25 februarie, ora 14:00., abonamentele la Untold se pot cumpăra cu prețul de 119 euro plus taxe. După această dată, abonamentele se vor putea cumpăra la prețul de 129 de euro plus taxe.
Ediţia din 2019 a Untold va avea loc în perioada 1-4 august.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.