24 septembrie 2020, 5:53

UNTOLD și zvonurile de după festival. Organizatori: Se fac tot felul de speculații

Cel mai mare festival de muzică electronică din România, Untold, s-a încheiat, iar în urma acestuia au apărut, ca după fiecare ediție de altfel, tot felul de speculații privind viitorul evenimentului.

La fel cum s-a spus și după ultimele ediții Untold, și anul acesta s-a speculat faptul că s-ar dori relocarea festivalului în alt oraș, chiar în altă țară. Edy Chereji, director de comunicare şi marketing Untold şi Neversea, a vorbit la adevarul.ro aducând lămuriri cu privire la aceste zvonuri : “Înainte şi după festival se fac tot felul de speculaţii legate de mutare, legat de oameni care discută cu noi, oameni care şi-ar dori să se mute. Ideea este în felul următor: festivalul s-a născut în Cluj-Napoca, el este al oraşului Cluj-Napoca şi, atâta vreme cât comunitatea ne susţine şi atâta vreme cât există dorinţa din partea tuturor ca acest festival să fie făcut în Cluj-Napoca, noi nu avem un motiv să plecăm în altă parte. Că ne dorim să facem alte evenimente în ţară, sub o altă formă, cum am făcut şi la Constanţa un alt festival, că suntem interesaţi să dezvoltăm alte proiecte în România, cu siguranţă. Dar e vorba despre alte proiecte”, spune Edy Chereji.

Directorul comunicare şi marketing al Untold şi Neversea spune că până acum a auzit lucruri incredibile despre Untold, toate pornite la bursa zvonurilor. „În fiecare an, apar astfel de zvonuri. Dacă ar fi să-ţi spun câte zvonuri aud eu, pot să-ţi mai dau o căruţă. Cel mai actual e că Armin van Buuren e acţionar în festival. Pentru că de aia mixează şapte ore”, a mai spus Cereji.

Untold Festival este cel mai mare festival de muzică din România. Acesta se desfăşoară în fiecare an pe Cluj Arena, în oraşul Cluj Napoca.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.