29 mai 2020, 0:53

Unul dintre produsele care au uimit întreaga lume vine și în România!

Microsoft este fără îndoială unul dintre giganții producători de software la nivel global. Dar pentru că niciodată nu este prea târziu să faci un lucru nou, compania multinațională începe să se afirme și în domeniul hardware.

Unul dintre produsele hardware care au uimit întreaga lume începând cu anul 2016, vine în România! Este vorba despre HoloLens, o cască de realitate mixtă – mai exact, combină realitatea virtuală cu realitatea augmentată. Acesta, în esență este un computer holografic, construit în cască, ce vă permite să vedeți, să auziți și să interacționați cu hologramele într-un spațiu, cum ar fi un living sau un birou. De reținut este că HoloLens este primul computer holografic integrat din lume și rulează pe Windows 10, informează Adevărul.ro.

Sursă imagine: microsoft.com

Pe românește, casca vă permite să proiectați un clip de pe YouTube pe unul dintre pereții sufrageriei sau să vă puneți fișierele de tip note pe frigider. În plus, HoloLens poate fi văzut drept o unealtă care ajută la productivitate, mai ales în cazul celor care lucrează în proiectarea planurilor de construcție.

Sursă imagine: softwebsolutions.com

De curând, la evenimentului Future Decoded din Londra, Microsoft a anunţat că HoloLens va intra pe 29 de pieţe noi din Europa. Pe lângă țara noastră au mai fost anunțate și: Austria, Belgia, Bulgaria, Croaţia, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Grecia, Ungaria, Islanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveţia şi Turcia.

Până acum, HoloLens era disponibil doar pe 10 piețe – Australia, Canada, China, Franţa, Germania, Irlanda, Japonia, Noua Zeelandă, Regatul Unit şi Statele Unite – iar cu această extindere, gadgetul își triplează acoperirea de piață.

Sursă imagine: discovermagazine.com

Însă rămâne de văzut care este data exactă la care HoloLens apare în magazinele din România și care va fi prețul acestuia. În SUA, prețul este cuprins între 3000 și 5000 de dolari.

[Sursă imagine cover: media.tio.ch]


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.