24 septembrie 2020, 4:23

UPDATE Președintele Klaus Iohannis dispune suspedarea circulației și pe timpul zilei

În urma ședinței pe care a avut-o astăzi cu reprezentanții Guvernului, președintele Klaus Iohannis a anunțat extinderea restricțiilor de circulației și pe timpul zilei. Mai mult decât atât, armata se va alătura forțelor de ordine.

Aceste măsuri vor fi emise sub forma unei noi ordonanțe militare, care va fi emisă în timpul zilei de astăzi, iar noile restricții vor intra în vigoare de astăzi.

Potrivit Administrației Prezidențiale, măsurile vor viza gestionarea cât mai eficientă a epidemiei cu virusul COVID-19, în cadrul unei ședințe pe care președintele o va avea în jurul orei 12:00 cu premierul Ludovic Orban, ministrul de Interne, Marcel Vela, ministrul Apărării, Nicolae Ciucă și ministrul Sănătății, Victor Costache.

După finalul acesteia, președintele Klaus Iohannis va face o conferință de presă, în care va comunica țării deciziile luate.

Totodată, la ora 14.00, președintele va avea o videoconferință cu managerii de spitale, premierul, ministrul de Interne, ministrul Sănătății, Ministrul Apărării Naționale Nicolae Ciucă și ministrul Transporturilor Lucian Bode.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.