19 septembrie 2020, 16:11

UPDATE Românii din străinătate invadează vămile: „România, trezește-te!”

O mare de români care muncesc în afara granițelor se întorc acasă, în aceste zile pentru marele miting de pe data de 10 august din Piața Victoriei.

UPDATE

Un număr de 221.700 de persoane și aproximativ 53.000 de mijloace de transport au trecut frontiera în ultimele 24 de ore, atât pe sensul de intrare, cât și pe cel de ieșire din țară, potrivit datelor Poliției de Frontieră.

Potrivit datelor publicate pe 9 august 2017, este vorba de o creștere de aproape 20.000 de persoane și 4.000 de mijloace de transport. Valorile de trafic la punctele de trecere a frontierei sunt, în aceasta perioadă, obișnuite sezonului estival, au declarat joi, informează ziare.com.

Sursa: facebook.com

____________________________________________________________________________

Așa cum au anunțat că va fi, vămile s-au blocat rapid, formându-se cozi kilometrice de oameni pregătiți cu materiale pentru protest, dar încărcați cu furie în ceea ce privește conducerea țării.

La vama Borş, românii din Diaspora au fost întâmpinaţi cu steaguri și bennere cu mesaje precum „Noi, poporul,cerem alegeri anticipate. Demisia Dragnea şi Tăriceanu din Parlament”, iar în mai multe oraşe din ţară oamenii au ieşit în stradă blamând conducerea PSD-istă şi punând la punct detaliile plecării pentru marele protest din Bucureşti.

Sursa: bihon.ro

„Pe noi ne doare cel mai mult să ne întoarcem în țară și să avem unde munci, să fim respectați. Cel care a făcut o faptă rea să fie pedepsit, cel care muncește să fie respectat. Noi suntem pașnici”, spune unul din șoferi, conform romanialibera.ro.

De asemenea ei au scandat: „Afară cu PSD din ţară”, „PSD ciuma roşie”, „România trezeşte-te”.

Printre românii care au intrat prin Vama Borş s-au numărat familii din Marea Britanie, pornite în urmă cu trei zile, dar şi din Italia şi alte state europene.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.