1 martie 2024, 16:59

Fiul președintelui Ugandei are o propunere de (mez)alianță pentru Giorgia Meloni: 100 de vaci Ankole

Fiul președintelui Ugandei și comandantul forțelor terestre ugandeze, Muhoozi Kainerugaba, și-a pierdut simțul rațiunii în fața frumuseții Giorgiei Meloni, liderului Fratelli d’Italia.

Atât de mult, încât a făcut pe Twitter o ofertă greu de refuzat în țara sa: 100 de vaci Ankole.

Inițial s-a crezut că lui Muhoozi Kainerugaba i-a fost piratat contul, dar era deja prea târziu – propunerea făcuse deja ocolul Pământului, scrie Wired.it

Văzând că nu are cale de ieșire, Muhoozi Kainerugaba a încercat să o dreagă din “glumițe”, dar parcă mai rău s-a scufundat în ridicol.

Petrecerea continuă…

„Câte vaci poate valora viitorul premier italian? Cel puțin 100 de vaci din rasa Ankole”, a scris inițial pe profilul său de Twitter.

Kainerugaba a revenit asupra cuvintelor sale. A încercat să explice într-un tweet ulterior că mesajul său a fost gândit ca un omagiu adus liderului Fratelli d’Italia. Mai mult, comandantul nu numai că a împărtășit câteva fotografii cu vacile în curs de negociere, cele mai apreciate din Uganda, dar a precizat că aceasta este una dintre cele mai onorabile forme de curtare din cultura sa: „Pentru prietenii mei italieni, acestea sunt vaci Nkore. Cele mai frumoase vaci de pe pământ. Știu că europenii dau fetelor pe care le curtează flori. Nu am înțeles niciodată acest lucru. În cultura noastră se dă o vacă unei fete”.

Pe scurt, Giorgia Meloni l-a făcut literalmente să-și piardă capul pe fiul președintelui ugandez, atât de mult încât – într-unul dintre delirurile sale sociale din ultimele ore – într-o glumă prost făcută a mers până la a amenința cu o invazie a Italiei de către Uganda dacă va refuza oferta ei. Și, din nou, a plusat: „Am făcut un test de sânge, se pare că sunt 20% greco-roman. Nu e de mirare că îmi place atât de mult Ahile. Această femeie trebuie să se predea!”, a scris el.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol