16 aprilie 2024, 4:01

Vaporașele reintră în circulație pe râul Bega

Vaporașele de pe apele râului Bega revin odată cu sosirea primăverii, iar în curând vor fi reluate și cursele de agrement din weekend. Costul unui bilet este de un leu.

Cele șase ambarcațiuni au fost coborâte în apă. De vineri, sunt folosite de călători pentru plimbări pe Bega, între stațiile Mihai Viteazul și Stefan cel Mare, potrivit Radio România Actualități.

„Vaporaşele vor circula pe acest traseu în fiecare zi, de luni până duminică. Timişorenii şi turiştii care vizitează oraşul nostru pot găsi graficul pe site-ul nostru oficial stpt.ro la secţiunea Orare linii vaporetto. Costul unui bilet pentru o călătorie cu aporajele noastre este de un leu”, spune purtătorul de cuvânt al STPT, Cosmin Bradu.

Vaporaşele vor face şi curse de agrement, tot pe Bega, însă nu doar pe teritoriul Timişoarei, ci până la ecluza de la Sânmihaiu Român. O astfel de călătorie durează 2 ore, iar preţul unui bilet va costa, pentru un adult, 30 de lei, 10 lei pentru copii, iar persoanele cu dizabilităţi, copiii cu vârsta sub 7 ani, elevii, studenţii şi pensionarii de pe raza judeţului Timiş vor beneficia de gratuitate, pe baza documentelor doveditoare, scrie timispress.ro.

Un vaporaş care circulă pe Bega are o capacitate de 50 de persoane.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol