27 septembrie 2022, 7:00

Vara iubirii. Continuă seria filmelor romantice la Diva

Și în luna august duminica este ziua dedicată romantismului la DIVA și sunt difuzate filme din seria “Vara Iubirii”.

7 august

Pe 7 august ne bucurăm de briză în Golful scoicilor (Sand Dollar Cove, 2021). Managerul unui proiect de dezvoltare imobiliară, Elli (Aly Michalka), este trimisă de compania pentru care lucrează în orașul Sand Dollar Cove,localizat pe malul mării în Connecticut, pentru a achiziționa o propietatece urmează să fie centrul unui mare proiect. Brody (Chad Michael Murray), fermecătorul localnic care deține proprietatea, vrea să se asigure că debarcaderul orașului rămâne intact. Elli și Brody petrec timp împreună în timp ce ea încearcă să găsească o modalitate prin care pot ajunge la o înțelegere, iar legătura dintre ei devine din ce în ce mai puternică.

14 august

Pe 14 august vizitează Ferma de nuci pecan (Sweet Pecan Summer, 2021). După un insucces profesional, proiectul ei inovativ fiind respins în favoarea unei idei mai sigure, Amanda (Christine Ko) crede că este un moment bun săia o vacanță și acceptă oferta mătușii sale de a o vizitala ferma de nuci pecan din Pecan Hill, Georgia. Ajunsă în localitatea în care a crescut, Amanda află că mătușa sa intenționează să vândă ferma. Iar mătușa Carol l-a desemnat tocmai pe iubitul de liceu al Amandei, J.P. Milligan (Wes Brown), ca broker imobiliar pentru a se ocupa de vânzare.Soarta fermei va decide și finalul poveștii dintre cei doi.

21 august

21 august aduce o poveste Într-o vară (One Summer, 2021). Sarah Drew revine la DIVA în rolul restauratorului Jenna Fontaine, care îl ajută pe văduvul Jack (Sam Page) să repare farul local în memoria soției sale. Jack decide să viziteze orașul natal al soției saleîmpreună cu fiul și fiica sa, unde începe să experimenteze viziuni despre trecut ce pot avea un impact considerabil pentru viitorul său.Cum va reuși Jack să treacă peste momentul emoționantprovocat de întâlnirea cu fosta soacră, să rezolve problemele cu fiica sa adolescentă, să repare o casă și să reastaureze un far? Cu o inimă deschisă și gata să primească iubire.

28 august

28 august încheie vara cu două premiere. Filmul Dragoste cu repetiție (Love Strikes Twice, 2021) este programat de la 16:00 și invită spectatorii să răspundă la următoarea întrebare: ”Dacă ai putea să o iei de la început, ai alege același partener?”. Ei bine, vom afla ce alegere face personajul principal Maggie (Katie Findlay), care descoperă într-o dimineață că a călătorit peste noapte 15 aniîn trecut și poate să decidă dacă ar vrea să își petreacă din nou viața alături de soțul ei, Josh (Wyatt Nash).

De la 18:00 premiera Cu frâiele în mână (Taking the Reins, 2021) încheie seria de filme romantice de vară. Jurnalistul Samantha (Nikki Deloach)este desemnată de superiorul ei să meargă la ferma familiei sale și să scrie un articol despre prestigiosul turneu ecvestru la care va participa și tatăl ei. Ceea ce nu știe Samantha este că tatăl ei l-a angajat pe Luke (Scott Porter), fostul ei soț, ca antrenor pentru eveniment. Acum trebuie să se confrunte atât cu cariera ei ecvestră abandonată, cât și cu conflictele ei nerezolvate cu Luke.Oare își va aminti cum să apuce frâiele vieții ei și să ia cele mai bune decizii pentru inima ei?

Ultima lună de vară aduce la DIVA mult romantism si iubiri arzătoare, în filmele din seria Vara Iubirii, difuzate în premieră duminica, de la 16:00!

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol