29 mai 2022, 3:04

Versuri scrise de mână și scrisori nepublicate ale celebrului Bob Dylan, vândute cu aproape o jumătate de milion de dolari FOTO

O colecție impresionantă a artistului Bob Dylan, care include scrisori, versuri nepublicate și versuri scrise de mână”s-a vândut cu aproape o jumătate de milion de dolari.

Colecția aparținea prietenului și colegului muzician al artistului Bob Dylan, Tony Glover, care a murit anul trecut. Obiectele au fost scoase la vânzare, în cadrul unei licitații derulate de RR Auction Company, potrivit CNN.

Colecția a inclus scrisori personale și transcrierile dintr-un interviu realizat de Glover și adnotate manual de Dylan. RR Auction a declarat, vineri, că obiectele s-au vândut pentru un total de 495.000 de dolari.

Versurile melodiei „Blowin ‘in the wind”, din 2011, semnate de Dylan, au obținut cel mai mare preț, 108.253,75 dolari, potrivit companiei.

Între timp, versurile nepublicate, scrise în timpul unei excursii din 1962 cu Glover și muzicianul John Hammond Jr. – pentru a-l vedea pe Woody Guthrie la Spitalul de Stat din Brooklyn – s-au vândut cu 38.781 de dolari.

Sursă foto: cnn.com

Sursă foto: nbcnews.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol