5 octombrie 2022, 0:02

Veste bună pentru nostalgici. Ciocănitoarea Woody se întoarce într-un serial lansat pe YouTube

Celebrul personaj animat Ciocănitoarea Woody se întoarce, în decembrie, într-un nou serial, difuzat pe platforma video YouTube. Acesta a debutat în 1940 în desenul Knock Knock. Serialul a fost de multe ori renăscut și reformat dar a rămas popular pentru aproape patru decenii și a lăsat studioul să mai facă desene teatricale până în 1972 când acesta s-a închis.

Mini-seria produsă de Universal Pictures Intl. şi Universal 1440 Entertainment, va avea 10 episoade, a câte cinci minute, în care regizlorul Alex Zamm va încerca să păstreze aerul nostalgic al acestor animații, dar livrate publicului sub o formă mult mai bună atât din punct de vedere vizual, cât și din punctul de vedere al scenografiei.

De asemenea, un documentar de 13 minute a fost creat în completarea noului serial, „Bird Gone Wild: The Woody Woodpecker Story”, urmând să fie difuzat tot din decembrie pe YouTube. Acesta prezintă elemente de culise privind noul serial, dar şi informaţii despre originea celebrei ciocănitori.

Când am lansat «Ciocănitoarea Woody»” pe YouTube în 2017, canalele au avut succes, iar cel portughez pentru Brazilia a fost un hit. Am ştiut atunci că avem o oportunitate unică pentru a realiza mai multe cu acest personaj preferat, clasic„, a spus Rob Bell, EVP, de la International New Media, NBCUniversal Global Distribution, potrivit Mediafax.ro.

Acesta a adăugat că 2 milioane de persoane s-au abonat la canalul brazilian, în timp ce cel spaniol are circa 700.000 de abonaţi.

Pe canalele dedicate Woody Woodpecker pot fi accesate sute de materiale video, inclusiv clasicele aventuri ale ciocănitorii create de studioul Walter Lantz Productions în perioada 1940 – 1972, dar şi producţii moderne de după anul 1999.

Woody Woodpecker a fost creată în 1940, de Walter Lantz şi Ben „Bugs” Hardaway, autor al altor două personaje devenite celebre, Bugs Bunny şi Daffy Duck, concepute în anii 1930 la studiourile Warner Bros.

În 1990, Ciocănitoarea Woody a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood, Los Angeles.

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol