5 iunie 2020, 9:03

Veste bună pentru Simona Halep. Află decizia finală a WTA după abandonul de la Moscova

După ce săptămâna trecută Simona Halep a anunțat că nu va juca la Kremlin Cup, liderul WTA s-a retras ieri și de la Turneul Campionelor. Jucătoarea noastră a primit însă și o veste bună. Nu va fi amendată de WTA și chiar va încasa și bonusul de 1.000.000 de dolari.

Accidentarea pe care a suferit-o în timpul antrenamentelor din septembrie, înainte de turneu, a fost diacnosticată târziu ca fiind hernie de disc. După ce a intrat în Singapore în speranța că rănirea ei ar putea scădea, Halep a confirmat retragerea ei joi.

Deși toată lumea se aștepta ca Halep să rateze astfel bonusul de 1 milion de dolari și să fie și amendată de WTA pentru că nu a bifat două turnee Premier în 2018, acest lucru nu s-a întâmplat. Simona Halep nu va fi amendată de forul mondial deoarece a prezentat o scutire medicală ce a certificat problemele la spate.

„Simona Halep nu va fi amendată deoarece a fost prezentă la turneu în momentul retragerii”, au declarat reprezentantii WTA pentru ziare.com. Aceeași sursă notează că Simona Halep va primi și bonusul de 1 milion de dolari.

Pentru încasarea bonusului cumulat de un milion de dolari, Smona Halep ar fi trebuit să participe la toate turneele Premier Mandatory (Indian-Wells, Miami, Madrid și Beijing), toate cele 5 competiții Premier 5 (Dubai, Roma, Montreal, Cincinnati și Wuhan, precum și la două de categorie Premier (Stuttgart și Moscova).

Cu toate că a fost forțată să se retragă din Turneul Campioanelor, Simona Halep va fi totuși prezentă la All Access Hour și întâlnirea cu mass-media de sâmbătă. De asemenea, va participa la ceremonia de deschidere.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.